Klubberbjudande

Klubberbjudande

Varje månad får du som är kundklubbsmedlem ett nytt djurvänligt erbjudande. Dessa erbjudanden gäller dig som är eller blir medlem i kundklubben Evidensia Plus. Gäller så långt lagret räcker under en begränsad period. Lokala avvikelser kan förekomma.

Nytt år!

Vi inviger det nya året med riktigt bra erbjudanden i kundklubben!

129 kr/st Odour Lock kattsand 12 kg

 

Odour Lock kattsand har extremt bra uppsugningsförmåga och är garanterat luktfri i 40 dagar om du fyller kattlådan med 10 cm sand. Detta på grund av en patenterad teknologi som förhindrar att urea (den beståndsdel i urin som luktar illa) bildas. Dessutom är sanden krafsvänlig och mycket mjuk och behaglig för kattens tassar.
(Ord. pris 199 kr/st)

 

Köp 3 betala för 2! Vetrap, 10 cm, alla färger

3M Vetrap är en kohesiv elastiskt linda, som fäster bara mot sig själv. Den har utmärkt följsamhet. Kaan användas till både små- och stordjur. Finns i många färger och storlekar.
(Ord. pris 45 kr/rulle)

 

Köp 3 betala för 2! Vet Flex, 15 cm, alla färger

 

VetFlex cohesiv bandage 15 cm är speciellt utformad för bandagering av hästar eller andra stora djur där du kan använda dig av hela 15 meter. VetFlex är av hög kvalitet, 35g / m2, mjukt bandage som andas och fäster på sig själv och inte på huden eller päls. Är lätt att riva av och applicera.
(Ord. pris 45 kr/rulle) 

Lokala avvikelser kan förekomma

Hitta närmsta klinik här

Följ oss gärna på Facebook så missar du inte våra erbjudanden.