Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

1. Ladda ner appen och logga in

Ladda ner appen eller starta direkt i webbläsaren genom knappen ’Boka konsultation’ högst upp på sidan. Du loggar enkelt in med ditt Bank-ID.

 

2. Boka en tid

Välj en tid som passar dig, lägg till ditt djurs uppgifter och beskriv besvären. Du betalar enkelt via Swish, eller kort.

3. Videosamtal med veterinär

Besöket sker via videosamtal till din mobil, surfplatta eller dator. Observera att du måste godkänna push-notiser för att få en notifikation när ditt samtal i appen börjar. Du kommer inte att bli uppringd, utan behöver vara inloggad i appen för att starta konsultationen.

Så fungerar Min Veterinär

Vi har samma journalsystem på alla våra kliniker. Det innebär att vi kan se ditt djurs samlade journal oavsett vilken Evidensiaklinik du väljer att besöka. Detsamma gäller när du träffar våra veterinärer via videosamtal.

Att ha all information samlad innebär en stor trygghet, både för dig och för vår personal som enkelt kan följa historiken och snabbt fatta beslut om bästa möjliga åtgärd framåt. Allt sker självklart i samråd med dig som djurägare.

Med ett gemensamt journalsystem får vi god kännedom om ditt djur även om besöken sker hos olika personer på våra kliniker. Tillsammans arbetar vi för trygg och kvalitativ vård för varje enskild patient.

Ladda ner vår app eller koppla upp dig på webben och få hjälp och rådgivning för hund, katt och smådjur via video. Vi har öppet varje dag, även kvällar och helger.

Boka konsultation