Välj land

Leg. Veterinär, narkosveterinär

Det nya fina välutrustade djursjukhuset är klart. Vi har nu större avdelningar, akut och poliklinik, vård, operation, bild och DT samt kattmottagning.

Evidensia Södra Djursjukhuset är ett avancerat djursjukhus i Kungens Kurva söder om Stockholm och är ett av Sveriges större djursjukhus med cirka 100 anställda. Vi tar emot nästan 26 000 besök per år och är en remissinstans med hög kompetens inom bland annat kirurgi, ortopedi, bilddiagnostik, onkologi, dermatologi, oftalmologi, internmedicin och odontologi. Vi har öppet alla dagar, året om och är bemannade med veterinär och narkoskunnig personal dygnet runt. Under hösten öppnar vi även upp för akutmottagning dygnet runt.

Vi behöver nu förstärka vårt djursjukhus med ytterligare veterinärer!

Placeringsort Evidensia Södra Djursjukhuset Stockholm

Kontaktperson Marie Nordwall, veterinärchef, leg. veterinär

Kontaktuppgifter marie.nordwall@evidensia.se, 08 - 505 288 72

Detta är en löpande rekrytering

Vem söker vi?

Vi söker narkosveterinär. Du kan antingen vara en redan erfaren narkosveterinär eller så hjälper vi till att utbilda dig. Hela eller delar av tjänsten kommer omfatta narkos.

Vi vill att du som person är lika engagerad som vi är för att ge bästa möjliga service och vård till våra patienter och deras ägare. Det är viktigt att du passar in och trivs i vårt trevliga och kunniga team och har en drivkraft att vilja utveckla dig själv och djursjukhuset. Du måste ha god kunskap i svenska, både i tal och i skrift. Du är positiv, noggrann och tycker om att arbeta med både djur och människor.

Vad erbjuder vi?

Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och du omges av ett mycket kompetent team i nybyggda, välutrustade fina lokaler och en trevlig arbetsmiljö. Vi är en utbildningsenhet och har många färdiga specialister inom hunden och kattens sjukdomar och flera veterinärer inskrivna i Steg 1-programmet.

På Södra Djursjukhuset är trivsel viktigt och vi värnar mycket om våra anställda och har en familjär atmosfär samtidigt som vi håller en hög veterinärmedicinsk kvalitet.

Välj land