Ny lag: ID-märkning och registrering av katt, läs mer.
Kirurgi - Veterinärkliniken Malmö

Kirurgi

Veterinärkliniken Malmö Evidensia

Kirurgi

Operation

På operationsavdelningen utför vi  mjukdels och ortopedkirurgi samt endoskopier av mag-tarmkanal, svalg och artroskopier.

Inför operation ser vi gärna att ditt djur är nybadat och fastat från kvällen innan. Detta gäller inte helt unga individer och gnagare, som måste ha fri tillgång till mat fram tills operationen. För de yngsta individerna och vissa ingrepp i mag-tarmkanalen har vi specialinstruktioner inför operation.

Ditt djur lämnas på morgonen kl. 8.00 och tas emot av en av våra kirurger, som går igenom operation och eftervård. Tillsammans med kirurgen bestäms en hemgångstid som är lämplig för dig och ditt djur.  Eftersom kliniken stänger kl.17.00 ser vi gärna att du senast hämtar ditt djur kl.16.30. På torsdagar har vi kvällsöppet och har därför möjlighet för att behålla ditt djur lite längre.

Om vi bedömer  att ditt djur efter operationen behöver vård dygnet runt hjälper vi dig vidare med kontakt till ett djursjukhus.

Vid hemgång träffar du en operationssköterska och efter  vissa operationer träffar du även kirurgen. Ni går igenom eftervården och bestämmer tid för återbesök om det är aktuellt. Du får även ett skriftligt hemgångsråd och är såklart alltid välkommen att ringa oss om någonting är oklart angående operation och eftervård.

Efter ortopediska ingrepp rekommenderar vi oftast rehabilitering hos en utbildad sjukgymnast. Vi hjälper dig gärna med remiss till rehabilitering.

Våra recensioner

Martin Johnsson

5

Trevliga som kunde sina saker. Service minded och ville verkligen hjälpa till. Även om de inte hade tid så hjälpte de till med nästa kontakt. Hade Catharina och var snäll mot vår hund

Qwe

5

Absolut nöjd. Väldigt trevliga och hjälpsama personer. Var värt varje kr. Även om summan sprang snabbt upp I höjden. En planerat på vad som skulle bli. Men vi fick exakt den hjälp vi behövde. Och som var bra för hunden idag. Det är allt som betyder något kan jag tycka. Tack för att ni finns när vi behöver er God jul och gott nytt år 🐶👩

Pether Book

5

Bästa stället för min vovve med mycket trevlig personal.

Ida Rönngren

5

Tog så fint hand om min lilla älskade Selma när hon skulle somna in efter 14år. Har innan gått hos Jenny som är underbar och duktig. Alltid tillmötesgående, svarar på frågor på att vänligt sätt när man ringer receptionen. Kan bara varmt rekommendera denna klinik. Kommer tillbaka när jag skaffat mig en ny liten livskamrat./Ida

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

Vår telefonväxel är öppen för tidbokning:
Måndag-fredag 08:00 - 16:45

När telefonen är stängd kan vissa besök bokas via vår online bokning.

 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  default avatar

  Sanna

  Klinikchef, Leg. Djursjukskötare

  Kristina Håkansson

  LABORATORIEANSVARIG, INKÖPSANSVARIG, SCHEMAANSVARIG, BUTIKSANSVARIG, ADMINISTRATÖR FÖR HEMSIDA OCH FACEBOOK

  Kristina

  PhD

  Kristina har magisterexamen i biokemi och är teknologie doktor (PhD) i bioteknik. Hon har jobbat inom djursjukvården som laboratorieansvarig och inköpsansvarig sedan 2007. Kristina analyserar dagligen många olika prover från våra patienter för att ge veterinärerna underlag till att ställa en korrekt diagnos. Hon ansvarar också för vår butik, schemaläggning och inköp av förbrukningsmaterial till kliniken.
  Läs mer om Kristina
  Sofie Löwe

  Sofie

  Leg. Veterinär

  Anna Kowalska

  Anna

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg