Specialistdjursjukhuset Strömsholm
Idag: Öppet dygnet runt

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Kompetens, resurser, erfarenhet och omtanke garanterar dig och ditt djur bästa möjliga service och vård. Detta tillsammans med en avancerad och komplett medicinsk-teknisk utrustning gör Specialistdjursjukhuset Strömsholm till en välkänd remissinstans.

Specialistdjursjukhuset Strömsholm tar emot patienter från hela landet

Hundar och katter remitteras från hela landet för utredning av ortopediska och neurologiska problem, operationer, intensivvård, avancerad bilddiagnostik, medicinska utredningar och rehabilitering. Du är naturligtvis välkommen hit även utan remiss.

Du kan även få träffa Evidensias veterinärer online; direkt i din mobil, surfplatta eller dator på en tid och plats som passar dig.

Tack vare vårt gemensamma journalsystem kan vi hjälpa dig att boka en tid som passar just dig! Tryggt och enkelt!

Ladda ner vår app idag och läs mer här: www.minveterinar.se

Under dagtid har vi på Specialistdjursjukhuset kompetens och bemanning för att utföra den mest kvalificerade diagnostiken och behandlingen.

Akutdjursjukhus

Under kvällar, nätter och helger är vi ett Akutdjursjukhus.
Då räddar vi i första hand liv och stabiliserar patienter så att vidare utredning och behandling sedan kan ske på ordinarie arbetstid.

Kundföreläsningar

Vi erbjuder kostnadsfria kundkvällar med intressanta föreläsningar.

Aktuellt

Nytt år! Kampanjpriser på utvalda produkter

Det nya året har precis börjat och det firar vi med att ha kampanj på flera fina erbjudanden.

Till kampanjen

Klubberbjudanden

Vi inviger det nya året med riktigt bra erbjudanden i kundklubben! Se våra erbjudanden här.

Till våra klubberbjudanden

Nu kan du beställa e-recept online

Om du behöver recept på till exempel avmaskningsmedel eller fästingprofylax till din hund eller katt så kan du skicka en förfrågan via vår hemsida.

Du kan också använda formuläret för att önska förlängning av ett recept om ditt djur står på långtidsbehandling för tex ledproblem, förutsatt att ni följer upp djurets hälsotillstånd och behandling regelbundet på kliniken.

Du finner formuläret och mer information nedan.

Till formuläret

Kundföreläsningar Hösten 2018

Nu har vi lagt upp datum för våra uppskattade kundkvällar som hålls i föreläsningssalen på Specialistdjursjukhuset Strömsholm.

I höst kommer föreläsningarna handla om infektionssjukdomar hos katt, vattenträning för hund och akutsjukvård för hund/katt.

Naturligtvis bjuder vi på kaffe, te och smörgås.

Läs mer och anmälan

Akutmottagning

Specialistdjursjukhuset Strömsholm har öppet dygnet runt, året om!

Vid akuta fall ring 0220 - 458 00.

Läs mer här

Kattvänlig klinik

Specialistdjursjukhuset Strömsholm är certifierade som Cat Friendly Clinic på guldnivå! Det betyder bland annat att djursjukhuset har en hög standard på vård och omsorg av katter, att djursjukhuset är anpassat för att uppfylla katters behov samt att djursjukhuset har en hög nivå på kunskap och utrustning för att ta hand om din katt på bästa sätt.