Hästkliniken Umeå

Välkommen till Hästkliniken Umeå. Vi finns vid Umåkers travbana och har även två filialer i Skellefteå samt på Solänget i Örnsköldsvik. Evidensia Hästkliniken Umeå kan bland annat erbjuda hältutredningar på hältgång och i longeringshall eller ridhus samt körutredning på travbana, undersökning av magsäcken med gastroskopi och munhåleundersökning både på klinik och ambulatoriskt.

Nu erbjuder vi 50% rabatt på professionell Vet-check!

Hur mår din häst efter tävlingssäsongen? Det finns många fördelar med att upptäcka eventuella problem i tid. Skador som upptäcks tidigt hinner aldrig bli lika allvarliga, eventuell behandling kan sättas in i tid och träningen kan anpassas till lämplig nivå. Passa därför på att göra en vet-check inför lågsäsongen.

Vid en vet-check går vi igenom hela hästen. Veterinären tittar på hur hästen rör sig på rakt spår och vid longering, känner igenom hästens muskulatur och leder och kontrollerar hur den reagerar på böjprov. Veterinären lyssnar också på hjärta och lungor.

Pris 1150 kr inkl. moms (ordinarie pris 2300 kr).
Erbjudandet gäller t.o.m. 31 januari 2018.

I priset ingår inte utredning eller behandling av eventuella problem som upptäcks. Ibland behöver man boka in ytterligare besök för att kunna utreda problemet vidare.

Välkommen att kontakta oss för bokning och mer information.
Tel: 090 - 223 30

umea@evidensia.se