Hästkliniken Kalmar

Idag: 08:00–20:00

 Följ oss på Facebook

Evidensia Hästkliniken Kalmar kommer till dig!

Det kan vara en trygghet både för dig och hästen att slippa transport till ett hästsjukhus eller en klinik och för oss veterinärer kan det vara en fördel att undersöka hästen i hemmiljön.
I den rullande kliniken finns tillgång till bland annat röntgen, ultraljud, tandutrustning och endoskop. På plats genomför vi vaccinationer, tandbehandlingar, utredningar och akutsjukvård om olyckan har varit framme.

Skillnaden är att vi kommer till er.

Bilen hör till Kalmarkliniken men utgår från Karlshamn fyra dagar i veckan. Ambulerande veterinär Karl Zötterman är stationerad på Kalmarkliniken en dag i veckan. Det ger möjligheter att följa upp de fall som behövs även på klinik!
Precis som tidigare har den ambulerande veterinären en nära kontakt med Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg med allt vad det medför i form av akutsjukvård, fördjupad diagnostik och operation!

Vår ambulerande verksamhet har gett mycket gott gensvar hos djurägare då det har resulterat i mindre transporterande och möjligheten att till exempel vaccinera hela stallet samtidigt.

Bokning sker direkt med veterinär Karl Zötterman på 0725-195 744
eller e-post karl.zotterman@evidensia.se

 

Evidensia EQ Kalmar Om oss