Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Idag: Öppet dygnet runt

Allmänmottagning – poliklinikMottagning/poliklinik på Djursjukhuset Malmö.

Polikliniken fungerar som en vårdcentral
Alla patienter som söker vård på Djursjukhuset går via polikliniken, som är öppen dygnet runt. På jourtid vill vi gärna att du ringer först, eftersom vi då har begränsad bemanning. På polikliniken får du gärna vara med när ditt djur undersöks eller behandlas. Lika viktigt som det är för oss att ge våra patienter den tid och uppmärksamhet de behöver, lika viktigt är att du som djurägare känner dig väl omhändertagen.

Du kan välja att gå till samma veterinär varje gång!
Om du vill kan du boka tid hos samma veterinär varje gång – precis som när du själv går till din husläkare. Hon eller han känner då ditt djur väl, och vet vad som har hänt tidigare. Glöm inte att säga vem du vill komma till när du bokar tid! För oss är det viktigt att kunna ge dig och ditt djur största möjliga trygghet.

 

Hudmottagning – dermatologi

Inom området hudsjukdomar – dermatologi, möts ni och ert djur av veterinärerna Carina Vinberg, Niklas Borg och Marie Jönsson.  Varje år deltar vi i kongresser och utbildningar i dermatologi både utomlands och i Sverige för att hålla oss uppdaterade inom området och fortbildas kontinuerligt. Carina är under utbildning till specialistkompetens steg 2 inom området dermatologi och har deltagit i flera kurser med den inriktningen i program hos European School of Advanced Veterinary Medicine. Våra veterinärer har flerårig erfarenhet, stort intresse och fördjupad kunskap inom området dermatologi. I vårt dermatologiteam ingår tre djursjukskötare och djurvårdare Nora, Agnes och Emma, som också har ett stort intresse och erfarenhet av djursjukvård och utbildning inom området.

Reproduktion

Här på Djursjukhuset Malmö har vi ett team bestående av veterinärer, djurvårdare och laboratoriepersonal som har särskilt intresse och kunskap gällande våra husdjurs reproduktion. Till oss kan Du vända Dig med frågor och problem rörande löp, parning, dräktighetsundersökning, valpning, bedömning av fertilitet, artificiell insemination mm. Vårt reproduktionsteam består av veterinärerna Dusan Jankovic och Elin Lundgren och djurvårdaren Frida Bern! Välkomna att boka tid via kundservice, 040-552200.

Välkomna till oss!

på Djursjukhuset Malmö hjälper vi dig med reproduktion.