Djursjukhuset Analysen Örebro

Idag: Stängt

Mottagning/poliklinik

På polikliniken finns flera mottagningsrum där veterinär och djursjukvårdare samarbetar. Här är du som djurägare alltid med. Här sker allt från vaccineringar, chipmärkningar och kloklippning till undersökningar av akuta fall och skador samt olika medicinska utredningar. Vi gör vårt bästa för att hålla tiderna, men ibland kan det bli väntetider om något akutfall av olycka eller sjukdom måste gå före.

Operationsavdelning

På djursjukhuset genomför vi olika kirurgiska ingrepp, både mjukdelskirurgi och ortopediska ingrepp såsom korsbandsoperationer. Vi tar hand om både planerade och akuta ingrepp. Behöver patienten eftervård på djursjukhus väljer vi ofta att remittera för ingreppet.

Ögonmottagning

Vi erbjuder bland annat ögonlysning som utförs av vår auktoriserade ögonlysare Anna Arvill. Ögonlysning görs hos många raser för att förhindra att ärftliga ögonsjukdomar förs vidare.

Tandmottagning

På Djursjukhuset Analysen Örebro arbetar vi mycket med förebyggande rådgivning och är måna om att hunden/katten ska få ha friska tänder så länge som möjligt! Vi har vidareutbildad personal och avancerad tandutrustning. Vår digitala tandröntgen möjliggör diagnos och

planläggning av ingrepp och vi använder oss av de senaste narkosmetoderna för ett så säkert ingrepp som möjligt.

Hudmottagning

Här på Djursjukhuset Analysen Örebro arbetar specialutbildad personal med klådutredningar både på hund och katt. Klåda är ett symptom som ofta är frustrerande både för djuret och dess ägare. För att ställa korrekt diagnos krävs ett metodiskt arbete och behandlingen anpassas för varje individ och följs upp regelbundet. Läs mer om hudutredningar»

Reproduktionsavdelning

Vi hjälper till med spermaprover för bedömning av fruktsamhet hos hanhundar och hankatter och gynekologisk undersökning av tikar och honkatter för utredning av misstänkt ofruktsamhet. På Djursjukhuset Analysen Örebro finns veterinär specialkompetens i dessa frågor, samt AI-kompetens för hund och katt, vilket innebär behörighet att utföra inseminationer och spermasamlingar. Kontakta oss så fort din tik börjar löpa, så vi hinner boka in en passande tid, om du vill undersöka din tik för att hitta optimal parnings/inseminationsdag.

Rehabavdelning

Hos oss på Djursjukhuset Analysen Örebro har vi certifierade fysioterapeuter som samarbetar med klinikens veterinärer. Vi kan därför erbjuda direkt uppföljning och tillbakakoppling vid behov. Fysioterapeut och veterinär lägger tillsammans upp ett program som passar för just ditt djurs skada eller problem.