Djursjukhuset Analysen Örebro

Personligt bemötandet och bred kompetens

Idag: 08:00–17:00

Djursjukhuset Analysen Örebro

Djursjukhuset med det personliga bemötandet och breda kompetensen. Hos oss ska varje djur och djurägare känna sig sedd, trygg och väl omhändertagen.

Analysen Örebro Seniorkoll

I spetsen för teamet som arbetar på djursjukhuset finns chefsveterinär Anna Arvill som är auktoriserad ögonlysare och har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Teamet består av mycket kompetenta sköterskor och veterinärer som garanterat kan ge dig och ditt djur den allra bästa vården.

Djursjukhuset erbjuder kirurgi, medicinska utredningar, tandvård, sjukgymnastik, och profylaktisk vård. Vi har extra kompetens gällande tandvård, ögonsjukdomar, ultraljud, reproduktion, gnagare samt hud och allergier.

Varmt välkommen till oss!

Vi har tider tillgängliga med kort varsel- ring oss på morgonen så gör vi vårt bästa för att hitta en tid till dig samma dag

Hur mår din väns hud?

Lider ditt djur av klåda eller utslag? Det kan vara tecken på hudsjukdomar så som hudparasiter, bakteriella infektioner eller svampangrepp, men även annan sjukdom. Vi finns här för att hjälpa till. Genom undersökningar kan vårt hudteam ta reda på hur din vän mår. Just nu erbjuder vi hudkoll till rabatterat pris.

Vid undersökningen tittar vi först och främst efter förändringar i huden. För att säkerställa att ditt djur får lämplig vård kan vi ibland behöva komplettera med blodprover eller hudprover. Därefter tar vi tillsammans fram en plan för vidare behandling. Det viktigaste för oss är att din vän är frisk.

Välkommen!

*Ord. pris på hudkoll är 650 kronor. I samband med besöket ges 20% rabatt på hudvårdsprodukter och hudfoder. Erbjudandet är giltigt t o m 30/6- 2018. Tillkommande behandlingar/provtagningar sker till ord. pris.

Nu kan du beställa e-recept online

Om du behöver recept på till exempel avmaskningsmedel eller fästingprofylax till din hund eller katt så kan du skicka en förfrågan via vår hemsida.

Du kan också använda formuläret för att önska förlängning av ett recept om ditt djur står på långtidsbehandling för tex ledproblem, förutsatt att ni följer upp djurets hälsotillstånd och behandling regelbundet på kliniken.

Du finner formuläret och mer information nedan.

Till formuläret

Ta hand om din åldrande vän

Att åldras är inte alltid lätt. När man börjar bli till åren kommer en del krämpor som är lätta att ignorera. Men stelhet och trötthet kan ha sin grund i verkliga orsaker. Ibland är det tecken på allvarliga sjukdomar som behöver behandling. I värsta fall går de inte att bota men att lindra besvären kan vara värt mycket för ditt djur.

Just nu har vi erbjudande på seniorkoll för din hund eller katt som är över sju år. Kollen inkluderar en klinisk hälsokontroll och några utvalda blodprover anpassade för att få en god bild av den åldrande patienten.

Erbjudandet gäller t.o.m. 31/5-2018. Ord.pris seniorkoll hund och katt 1535 kr. Seniorkollen riktar sig till djur som sedan tidigare inte har kända sjukdomar. Tillkommande provtagning eller behandling sker till ord. pris.

Maj månads erbjudanden är här!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad.

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande.

Att bli medlem är såklart gratis.

Se alla erbjudanden