Djursjukhuset Analysen Örebro

Personligt bemötandet och bred kompetens

Idag: 08:00–17:00

Djursjukhuset Analysen Örebro

Djursjukhuset med det personliga bemötandet och breda kompetensen. Hos oss ska varje djur och djurägare känna sig sedd, trygg och väl omhändertagen.

Analysen Örebro Seniorkoll

I spetsen för teamet som arbetar på djursjukhuset finns chefsveterinär Anna Arvill som är auktoriserad ögonlysare och har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Teamet består av mycket kompetenta sköterskor och veterinärer som garanterat kan ge dig och ditt djur den allra bästa vården.

Djursjukhuset erbjuder kirurgi, medicinska utredningar, tandvård, sjukgymnastik, och profylaktisk vård. Vi har extra kompetens gällande tandvård, ögonsjukdomar, ultraljud, reproduktion, gnagare samt hud och allergier.

Varmt välkommen till oss!

Vi har tider tillgängliga med kort varsel- ring oss på morgonen så gör vi vårt bästa för att hitta en tid till dig samma dag

Ta hand om din åldrande vän

Att åldras är inte alltid lätt. När man börjar bli till åren kommer en del krämpor som är lätta att ignorera. Men stelhet och trötthet kan ha sin grund i verkliga orsaker. Ibland är det tecken på allvarliga sjukdomar som behöver behandling. I värsta fall går de inte att bota men att lindra besvären kan vara värt mycket för ditt djur.

Just nu har vi erbjudande på seniorkoll för din hund eller katt som är över sju år. Kollen inkluderar en klinisk hälsokontroll och några utvalda blodprover anpassade för att få en god bild av den åldrande patienten.

Erbjudandet gäller t.o.m. 31/5-2018. Ord.pris seniorkoll hund och katt 1535 kr. Seniorkollen riktar sig till djur som sedan tidigare inte har kända sjukdomar. Tillkommande provtagning eller behandling sker till ord. pris.

Frisk mun för katt och hund!

Regelbundna besök hos tandläkaren är ofta en självklarhet för dig och mig, men inte för våra djur. De flesta av oss har nog upplevt den där obehagliga känslan av tandvärk. Det ilar och smärtar vid minsta lilla rörelse. Det drabbar även våra djur. Något som förstås kan vara väldigt svårt att upptäcka i tid.

Därför bjuder vi in till möjligheten att undersöka din kära familjemedlems tänder helt kostnadsfritt. Boka tid hos någon av våra duktiga tandsköterskor så hjälper de dig med en kostnadsfri undersökning och en bedömning av tandhälsan hos just din hund eller katt.

Vill du passa på att göra en grundligare undersökning så erbjuder vi nästan 1 000 kr rabatt på vårt tandpaket för hund under hela april månad*. Du betalar 2 495 kr istället för 3 470 kr och då ingår narkos, klinisk undersökning, tandstenstagning och fullständig röntgen. Passa på!

*Erbjudandet gäller t o m 30/4-2018 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Varmt välkommen!

Läs mer om vår tandavdelning