Djursjukhuset Analysen Örebro Personligt bemötande och bred kompetens
Idag: 08:00–17:00

Djursjukhuset Analysen Örebro

Djursjukhuset med det personliga bemötandet och breda kompetensen. Hos oss ska varje djur och djurägare känna sig sedd, trygg och väl omhändertagen.

Analysen Örebro Seniorkoll

I spetsen för teamet som arbetar på djursjukhuset finns chefsveterinär Anna Arvill som är auktoriserad ögonlysare och har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Teamet består av mycket kompetenta sköterskor och veterinärer som garanterat kan ge dig och ditt djur den allra bästa vården.

Djursjukhuset erbjuder kirurgi, medicinska utredningar, tandvård, sjukgymnastik, och profylaktisk vård. Vi har extra kompetens gällande tandvård, ögonsjukdomar, ultraljud, reproduktion, gnagare samt hud och allergier.

Varmt välkommen till oss!

Vi har tider tillgängliga med kort varsel- ring oss på morgonen så gör vi vårt bästa för att hitta en tid till dig samma dag

Har du provat vår onlinebokning?

Nu har vi gjort det enklare för dig att boka tid hos någon av våra veterinärer. På evidensia.se kan du göra din bokning dygnet runt. När det passar dig.

Vi är välbemannade hela sommaren och vi är glada över att du och ditt djur lättare kan få hjälp. Det är det viktigaste för oss.

Välkommen!

Till Onlinebokningen

Nu kan du boka en tid hos oss online!

Vi har gjort en rad behandlingar och tjänster tillgängliga för bokning direkt på hemsidan. Det gör et busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider.

Prova redan idag!

Till Onlinebokningen

Hur mår din väns hud?

Lider ditt djur av klåda eller utslag? Det kan vara tecken på hudsjukdomar så som hudparasiter, bakteriella infektioner eller svampangrepp, men även annan sjukdom. Vi finns här för att hjälpa till. Genom undersökningar kan vårt hudteam ta reda på hur din vän mår. Just nu erbjuder vi hudkoll till rabatterat pris.

Vid undersökningen tittar vi först och främst efter förändringar i huden. För att säkerställa att ditt djur får lämplig vård kan vi ibland behöva komplettera med blodprover eller hudprover. Därefter tar vi tillsammans fram en plan för vidare behandling. Det viktigaste för oss är att din vän är frisk.

Välkommen!

*Ord. pris på hudkoll är 650 kronor. I samband med besöket ges 20% rabatt på hudvårdsprodukter och hudfoder. Erbjudandet är giltigt t o m 30/6- 2018. Tillkommande behandlingar/provtagningar sker till ord. pris.

Juni månads erbjudanden är här!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad.

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande.

Att bli medlem är såklart gratis.

Se alla erbjudanden

Nu kan du beställa e-recept online

Om du behöver recept på till exempel avmaskningsmedel eller fästingprofylax till din hund eller katt så kan du skicka en förfrågan via vår hemsida.

Du kan också använda formuläret för att önska förlängning av ett recept om ditt djur står på långtidsbehandling för tex ledproblem, förutsatt att ni följer upp djurets hälsotillstånd och behandling regelbundet på kliniken.

Du finner formuläret och mer information nedan.

Till formuläret