Djurkliniken Västerås

Värme, omtanke och kompetens för ditt djur

Idag: Stängt

Evidensia Djurkliniken Om Oss

Om oss

Evidensia Djurkliniken Västerås är en välkänd inarbetad och modern djurklinik

Kliniken startade år 1990 och är en av Västerås äldsta djurkliniker. Vi har årligen besök av ca 10 000 patienter fördelat på hund, katt och övriga smådjur.

Idag arbetar det ett härligt gäng på 7 veterinärer och 11 sköterskor. Tre av våra veterinärer har specialistkompetens i hunden och kattens sjukdomar varav en även är specialist i internmedicin och kardiologi/hjärtsjukdomar

På sköterskesidan har vi både Legitimerade Djursjukskötare och Djurvårdare Vi trivs på vår arbetsplats och jobbar tillsammans för att det ska vara en attraktiv arbetsplats och klinik för våra patienter.

  • Kliniken erbjuder en kvalificerad djursjukvård inom både kirurgi och medicin, ultraljud av hjärta och buk samt röntgen.
  • Operationsavdelningen erbjuder polikliniska operationer inom mjukdelskirurgi samt professionell tandrengöring och dental röntgen.
  • Vi har även ett eget laboratorium där vi dagligen kör ett antal blod och urinprover.
  • Man kan även få hjälp med rådgivning friskvård och drop in vaccinationer dagligen.
  • Hos oss hittar du en stor mycket välsorterad butik med foder, kosttillskott och tillbehör.

Varm välkomna in till oss med ditt djur!

Följ oss på Facebook

Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård

Visningar och föreläsningar

Våra veterinärer kommer gärna ut till olika hundklubbar i Västeråstrakten och berättar om vår verksamhet och svarar på frågor. Ring och boka en tid.

Grupper som önskar få lite mer information om vår verksamhet är välkomna att kontakta oss för en visning. Vi bjuder på kaffe, informerar om vår verksamhet och går runt i våra fina lokaler.

I samband med visningen erbjuder vi 10% rabatt på foder och djurartiklar.

Välkomna!