Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djurkliniken Roslagstull

kliniken där alla sällskapsdjur är välkomna

Idag: 07:00–20:00
Våra medarbetare
Lotta

Djurvårdare med utökad behörighet

Lotta

Kliniker:

Evidensia Djurkliniken Roslagstull

Lotta jobbar hos oss som djurvårdare på utökad nivå. Som djurvårdare får hon kombinera hennes stora djurintresse med sjukvård och alla intressanta möten med våra djurägare. Intresset för exotiska djur har utvecklats under hennes utlandsresor till platser med lite mer annorlunda djur och natur. Hon har bl.a. jobbat med rehabilitering av street dogs i Asien.

Lotta jobbar hos oss 3 dagar i veckan i reception/telefon samt på polikliniken (mottagningen) där hon gärna pratar foder och skötsel för framför allt hund. När hon inte jobbar hos oss ägnar hon sig åt att hålla hundkurser inom retrieverträning/viltspår, men håller även problembetéendeutredningar för hund. Fritiden ägnar Lotta åt ridning och fotografering. Hon lägger även mycket tid på familjens kaninerna, höns, lånehäst och lånegris. Hon har även 4 retrievers; Skoj, Flax, Kaos och Virre som hon tävlar med på elitnivå i flera grenar, främst apportering