Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djurkliniken Arninge

Idag: 08:00–20:30

Välkommen att boka tid online

Du kan boka vissa behandlingar via vår onlinebokning (operationer går ej att boka online, men vi utför de flesta vanliga kirurgiska ingrepp såsom kastrationer, tandoperationer mm). Finns inte den behandlingen eller den tid du vill boka online är du varmt välkommen att ringa till oss på 08 – 630 02 90.

Är du osäker på vilket val du ska välja vid din bokning, om det gäller annat djur än hund och katt, om ditt djur har flera olika besvär eller är allmänpåverkat är det bättre du ringer oss så det blir rätt bokat för just ditt djur.

 

KLOKLIPPNING
I och med situationen med corona utför vi nu endast kloklippning utan djurägare närvarande. Detta för att undvika närkontakt med er djurägare i största möjliga mån, för allas säkerhet. Då mer personal krävs för detta kostar därför kloklippning mer i en period framöver. För bokning och mer information, ring oss på kliniken (detta går ej att boka online).

Glöm inte att avboka om ni inte kan komma senast 6 timmar innan bokad tid, uteblivet besök debiteras. Avboka genom att ringa oss eller maila djurklinikenarninge@evidensia.se

 

För att begränsa spridningen av coronavirus vill vi att du som har sjukdomssymtom låter någon annan komma med ditt djur. Finns ej möjlighet till detta kan du även använda vår onlinetjänst Min Veterinär. Har du frågor kring detta, ring oss på 08-540 621 25 så ska vi göra vårat bästa för att hjälpa dig och ditt djur.

Vid besöket får endast en person per djur vara med i lokalen. Tack!

Kirurgiska ingrepp bokas per telefon.