Djurkliniken Analysen Örebro

Personligt bemötande och bred kompetens

Idag: 08:00–17:00

Djurkliniken med det personliga bemötandet och breda kompetensen. Hos oss ska varje djur och djurägare känna sig sedd, trygg och väl omhändertagen.

De två enheterna Djurkliniken Analysen och Örebro Djursjukhus slogs samman 1 september 2016 och bildade tillsammans Evidensia Djurkliniken Analysen Örebro. Vi har årligen besök av ca 10 000 patienter fördelat på hund, katt och övriga smådjur. Hos oss arbetar ett härligt gäng bestående av 7  veterinärer och 8 sköterskor som är antingen legitimerade djursjukskötare eller djurvårdare på utökad nivå. Vi utbildar oss kontinuerligt och strävar efter att ständigt fördjupa våra kunskaper. Vi trivs på vår arbetsplats och jobbar tillsammans för att vi ska vara en attraktiv arbetsplats och det självklara valet för våra patienter.

Vi tar emot alla typer av smådjur och erbjuder sjukvård såsom medicinska utredningar, hudutredningar, operationer och professionella tandbehandlingar samt friskvård i form av bland annat vaccinationer, hälsokontroller, ögonlysning, kloklippning och näbbslipning.

Avdelningarna på Evidensia Djurkliniken Analysen Örebro är utrustade med modern och säker teknik.

Vi tar emot akuta fall i mån av tid – ring oss först!

facebook-70x70 Följ oss på Facebook

svensk-djursjukvard-90x90Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård