Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Hästkliniken Gävle

den personliga kliniken med stort utbud

Idag: 08:00–20:00

Föreläsning Gävle

Välkommen på föreläsning om hur du förebygger skador hos hästen

Tisdag 17 mars kl. 18:00-20:30 bjuder vi och Boehringer Ingelheim in till en spännande föreläsning på Gävle Ponnyklubb (Sleipners väg 10). Våra egna Leg. veterinärer Emma Björk och Hanna Jönsson samt Maria Grimhammar från Boehringer Ingelheim berättar om vår vetcheck och hur man på bästa vis förebygger skador och ohälsa hos sin häst. Skador som upptäcks tidigt hinner aldrig bli så allvarliga och eventuell behandling kan sättas in i tid. Även träningen kan anpassas till rätt nivå.

Till anmälan

När: 17 mars kl. 18:00-20:30

Var: Gävle ponnyklubb, Sleipners väg 10

Anmälan till föreläsning Gävle

Vi har begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
  • Ange din e-postadress så att vi kan kontakta dig i fall ändringar sker.
  • Genom att kryssa i rutan medger jag att jag läst och accepterar villkoren för att Evidensia hanterar mina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen, GDPR. Jag accepterar även att Evidensia använder mina uppgifter för de syften som anges i villkoren: Webb och Integritetspolicy

Detta ingår i vår vetcheck

I vår vetcheck går vi igenom hela hästen. Veterinären gör en rörelsekontroll vid skritt och trav, känner igenom muskulatur inklusive rygg och hals samt kontrollerar hur hästen reagerar på böjprov. Veterinären lyssnar också på hjärta och lungor så att du som ägare får en bra helhetsbild av hur din häst mår.

Under kvällen bjuder vi även på fika samt 50% rabatt på Equitops produkter*. Du får också möjlighet att ställa frågor och utbyta tips och erfarenheter med andra besökare. Dessutom erbjuder vi 50% rabatt på vetcheck** t o m 30 april (ord. pris 2300 kr). Tillgängliga tider för detta brukar snabbt gå åt så passa på att göra din bokning redan nu genom att ringa 026-12 60 68.

Inkom med din anmälan senast 13 mars. Föreläsningen är helt kostnadsfri men antal platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller.

Varmt välkommen!

*Erbjudandet gäller på alla Equitops produkter under kvällen den 17/3 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

**Erbjudandet om 50% rabatt på vetcheck gäller t o m 30 april 2020 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Eventuell tillkommande provtagning eller operation ingår ej.