Välj land

Leg Djursjukskötare

Evidensia Djursjukhuset Göteborg

Vi är en eftertraktad enhet med stor efterfrågan från våra djurägare. Vi kommer därför från årsskiftet att utöka vår verksamhet och söker leg. Djursjukskötare. Centralt i Göteborg får våra viktiga fyrbenta familjemedlemmar högklassig veterinärmedicinsk service och omhändertagande. Vi är det lilla sjukhuset med det stora hjärtat och vi har mycket goda resurser att klara allt från vaccination och friskvård till intensivvård av akut sjuka djur och avancerad kirurgi inom de flesta områden.

Placeringsort Evidensia Djursjukhuset Göteborg

Lönevillkor Enligt överenskommelse

Kontaktperson Annelie Grundius

Kontaktuppgifter annelie.grundius@evidensia.se, 0705 - 78 72 45

Detta är en löpande rekrytering

Vem söker vi?

Vi söker Dig som är legitimerad djursjukskötare. Har Du erfarenhet av arbete på operation och har narkoskunskap är det meriterande. Du tycker om att arbeta i team nära veterinärerna och har lätt för att kommunicera och bidra till goda relationer med såväl kollegor som våra djurägare. Som person är Du positiv, noggrann, strukturerad och serviceinriktad. En vilja att lära nytt och utvecklas bör vara en egenskap hos Dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Vi välkomnar Dig till en grupp väl sammansvetsade, kunniga och engagerade medarbetare i en omtyckt och trivsam verksamhet. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som innefattar samtliga avdelningar. Vi har verksamhet dygnet runt och 7 dagar i veckan. För att få fler friska och lyckliga djur är god kompetens av högsta vikt för oss. Vi erbjuder därför goda utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetare erbjuds bra personalförmåner och marknadsmässiga villkor. Vi finns centralt i Lunden/Örgryte i Göteborg med mycket goda allmänna kommunikationer

Välj land