Specialistdjursjukhuset Helsingborg

Våra hjärtan klappar för djuren & deras bästa

Idag: Öppet dygnet runt

Välkommen till Specialistdjursjukhuset Helsingborg. Vårt fokus är omsorg och omtanke för varje djur och varje situation. Vår position inom svensk djursjukvård gör att många av våra patienter kommer långväga för att få hjälp. På vår smådjursklinik har vi både den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur bästa tänkbara vård.

Vi arbetar ständigt för att utveckla våra metoder för medicinska utredningar, operationer och rehabilitering. Även om mycket av det vi gör handlar om kvalificerad djursjukvård har vi också ett stort engagemang för att kunna hjälpa till vid enklare medicinska problem och friskvård. Läs gärna mer i vår broschyr på länken nedan.

https://evidensia.se/klinik/evidensia-specialistdjursjukhuset-helsingborg/

Vi finns här för dig dygnet runt, året om!

Salmonella hos katt

I Uppsala och Stockholmsregionen har det konstaterats många fler fall av salmonella hos katt än det brukar vid denna tiden på året. Här har vi än så länge bara sett enstaka fall. Hör vår veterinär Linda Toresson bli intervjuad av Radio P4 Malmöhus om salmonella hos katt.

Lyssna på intervjun här

Massagekurs

Välkommen till vår praktiska massagekurs för hemmabruk. Kursen kommer hållas vid tre tillfällen och du anmäler dig till det datum som passar dig bäst. Kursen pågår i ca 2 timmar, kursmaterial och fika ingår.
Pris 400:-
OBS begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
Vid stort intresse kommer fler tillfällen att arrangeras längre fram.
Samling i receptionen, ta med en filt som din hund kan ligga på.
Anmäl dig på djuragarekvall.djursjukhusethbg@evidensia.se senast den 5 januari.

Välkommen!

Mer info

Kastrera eller ej

Kom och lyssna på veterinärerna MajBritt Larsen och Ulrika Ludvigsson som pratar om kastration. De lyfter fram för- och nackdelar ur beteendets och den medicinska aspekten. Kvällen kommer till största delen handla om hund. Kvällen är kostnadsfri. Anmäl er till djuragarekvall.djursjukhusethbg@evidensia.se
Vi bjuder på fika och goodiebags. Anmälan sista dag är 5/3. Välkomna!

Se evenemanget på Facebook

Vårens kattkampanj

Inför den stundande våren kör vi vår populära kampanj på kattkastrationer! 🐾
Kastrera din hon- eller hankatt, få vaccination eller id-märkning (chip/örontatuering) på köpet. Gäller bokningar 19/2-14/3. Begränsat antal, ring 042-168000 och boka idag!
Vi kommer även att ha fina erbjudande i vår butik på foder för kastrerade katter.

Välkomna! 🌼

Tandkväll

Kom och lyssna på vår tandläkare Linn Wikhamre som pratar om hur man sköter hundens och kattens munhälsa.
Vi bjuder på fika och goodiebags. Vi ber er att låta djuren stanna hemma denna kväll. Föreläsningen är kostnadsfri.
Anmäl er via mail till djuragarekvall.djursjukhusethbg@evidensia.se senast den 19/3.

Välkomna!

Se mer om evenemanget på Facebook

Akutmottagning

Vi har alltid öppet dygnet runt, året om. Akutteamet arbetar kontinuerligt med att prioritera fallen, utföra undersökningar och behandlingar samt vid behov även utföra akuta operationer.

Läs mer

Vårt trubbnosteam

Det är inte alla hundar med kort nos som har problem med andningen men det är ett vanligt problem. Hör gärna av er om ni har frågor eller undrar om er hund kan lida av brakycefalt syndrom. Vi finns här som stöd och för att förbättra din hunds och din egen livskvalitet.

Läs mer