Välj land

Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Månskärsvägen 13, 141 75 Kungens Kurva, Visa karta Mån - fre 8 - 21 | Akut mån - fre 8 - 21, lör - sön 9 - 21 Våra öppettider

Vi vet att du som kommer till oss på Södra Djursjukhuset vill ditt djurs bästa. Alla djur och ägare är olika personligheter med individuella förutsättningar och behov. Vår uppgift är att ge dig kunskap för att du ska kunna ta bra beslut. Tillsammans kommer du och din veterinär fram till vad som bäst för just dig och ditt djur. Inskrivna djur vårdas dygnet runt. Vi önskar dig varmt välkommen till vårt djursjukhus.

Akutmottagning

Vi har akutmottagning vardagar 8-21 och helgdagar 9-21. Vi har alltid minst ett team med veterinär och djursjukvårdare som bara tar hand om akuta patienter. Vi arbetar hårt för att tiden i väntrummet ska bli kort. Vi ser gärna att du ringer innan du åker in om det är möjligt.

Läs mer
Cat Friendly Clinic

Cat Friendly Clinic

Evidensia Södra Djursjukhuset är nu certifierat som Cat Friendly Clinic på guldnivå!
Det är en internationell kvalitetsstämpel framtagen av The International Society for Feline Medicine för djursjukhus och kliniker som har anpassat sin verksamhet och utbildat sin personal för att kunna ta hand om och bemöta katter på bästa sätt.

Läs mer

Nya toppmoderna lokaler

Våren 2016 nyinvigdes Södra Djursjukhuset. Med nya, toppmoderna lokaler har vi möjlighet att ta emot fler kunder och det har blivit lättare för oss att göra det vi älskar - att hjälpa djur med det de behöver. Lilla Nymo klippte korvbandet vid invigningen.

Läs mer

Välj land