Evidensia Djursjukhuset Gammelstad

Företagsvägen 5, 954 33 Gammelstad, Visa karta Mån, tis, tor, fre 8 - 18 | ons 8 - 19 | Växel 8 - 18 | Akutmottagning dygnet runt året om Våra öppettider

Din trygghet, dygnet runt, året om

Vi är det enda djursjukhuset i norra Sverige
Det ställs stora krav för att man skall få kalla sig Djursjukhus. Särskild vikt läggs vid kompetens, tillgänglighet, medicinska, kirurgiska och tekniska resurser. Allt detta gör att du kan känna trygghet när du anlitar oss. Att kunna nå oss dygnet runt är en förutsättning för att du som djurägare ska veta att vi finns och tar ansvar för ditt djur när du behöver oss. På vårt djursjukhus får djur och djurägare den bästa vården dygnet runt – året om. Våra mer än 23 000 patientbesök årligen består av både privata djurägare och företagskunder som Securitas, Flygvapnet och Polisen.

Röntgenbild på hunds höftled. Djursjukhuset Gammelstad.

Extra bra pris på röntgen

Hösten är här och nu är det ett utmärkt tillfälle att röntga din hund. Passa på att boka tid nu, förutom 20% rabatt på röntgen av höfter och armbågar så får ni även en valfri leksak från butiken. Erbjudandet gäller HD/ED röntgen med SKK avläsning samt PennHip röntgen under september och oktober.

Spaden i marken!

Nu äntligen är vi i full gång att bygga ut djursjukhuset! Djursjukhuset har öppet som vanligt under tiden, med jour dygnet runt och all verksamhet på plats alltid. Vi hoppas att våra kunder störs så lite som möjligt, men hoppas förstås på förståelse för att det kan bli byggröra i perioder.

Akutmottagning på jourtid

På jourtid tar vi endast emot samtal om akuta sjukdomsfall. På jourtid måste du alltid ringa före besök så vi är redo att ta emot er.

Jourtelefon: 070 - 380 30 80.

Månadens erbjudande

Varje månad får medlemmar i vår kundklubb ett nytt djurvänligt erbjudande i vår butik. Du kan enkelt bli medlem på plats och ta del av erbjudandet!

Till månadens erbjudande

Gratis tandkontroll

På Djursjukhuset Gammelstad erbjuder vi gratis tandkontroll på hund och katt.

Boka tid för besök på 0920 - 253020.

Läs om tandvård

Drop-in vaccinationer

På onsdagar kl 17-19 kan du komma och vaccinera din katt eller hund utan att boka tid. Detta gäller för de vanliga vaccinationer man tar regelbundet. Det går också att boka tid för vaccination via vår telefonväxel alla dagar i veckan.

Läs mer

PennHip-röntgen

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad kan nu stolt meddela att vi nu även kan erbjuda PennHip-röntgen (Pennsylvania Hip Improvement Program) av höfter. Det är en diagnostisk metod för att tidigt i hundens liv kunna utvärdera och gradera höftledslaxiteten. Detta erbjuder uppfödare ett tidigt beslutsunderlag för sitt urval av individer. Det ger även veterinären en tidig möjlighet till en förbättrad rådgivning till djurägare med drabbade hundar vilka förebyggande strategier som bäst kan minska utvecklingen av sjukdomen.

Medarbetare

Mari Molin

Mari Molin

Leg. veterinär, specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, avdelningschef vård och lab.

mari.molin@evidensia.se

Våra medarbetare