Djursjukhuset Gammelstad

Din trygghet, dygnet runt, året om

Idag: Öppet dygnet runt

Vi är det enda djursjukhuset i norra Sverige

Det ställs stora krav för att man skall få kalla sig Djursjukhus. Särskild vikt läggs vid kompetens, tillgänglighet, medicinska, kirurgiska och tekniska resurser. Allt detta gör att du kan känna trygghet när du anlitar oss. Att kunna nå oss dygnet runt är en förutsättning för att du som djurägare ska veta att vi finns och tar ansvar för ditt djur när du behöver oss. På vårt djursjukhus får djur och djurägare den bästa vården dygnet runt – året om. Våra mer än 23 000 patientbesök årligen består av både privata djurägare och företagskunder som Securitas, Flygvapnet och Polisen.

Öppettider butik

Vardagar: 08:00 – 18:00 (Onsdagar till 19:00)

 

Nu blir vi ännu större och ännu bättre

Kompetensen finns redan på plats i form av alla välutbildade och erfarna medarbetare, och med nya lokaler blir Djursjukhuset komplett.
Djursjukhuset byggs både ut och renoveras. I och med detta blir behovet av att remittera mindre, vilket innebär att fler djur kan få hjälp på hemmaplan och slipper åka vidare. Det här innebär ökad trygghet för våra djurägare i Norrland.

När allt är klart erbjuder vi tillgång till utökad akutsjukvård, kirurgiska behandlingar och medicinska utredningar samt tillgång till avancerad bilddiagnostik i form av datortomografi (CT).
Vi kommer redan under våren få tillgång till de nya lokalerna och sedan påbörjas renovering av befintligt Djursjukhus.

Vi är fortfarande det enda Djursjukhuset med kvalificerad bemanning på dygnets alla timmar, alla dagar på året.

Vi kommer under hela byggnadstiden finnas tillhands för ER dygnet runt!

Akutmottagning på jourtid

På jourtid tar vi endast emot samtal om akuta sjukdomsfall. På jourtid måste du alltid ringa före besök så vi är redo att ta emot er.

Jourtelefon: 070 - 380 30 80.

Drop-in vaccinationer

På onsdagar kl 17-19 kan du komma och vaccinera din katt eller hund utan att boka tid. Detta gäller för de vanliga vaccinationer man tar regelbundet. Det går också att boka tid för vaccination via vår telefonväxel alla dagar i veckan.

Läs mer

PennHip-röntgen

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad kan nu stolt meddela att vi nu även kan erbjuda PennHip-röntgen (Pennsylvania Hip Improvement Program) av höfter. Det är en diagnostisk metod för att tidigt i hundens liv kunna utvärdera och gradera höftledslaxiteten. Detta erbjuder uppfödare ett tidigt beslutsunderlag för sitt urval av individer. Det ger även veterinären en tidig möjlighet till en förbättrad rådgivning till djurägare med drabbade hundar vilka förebyggande strategier som bäst kan minska utvecklingen av sjukdomen.