Välj land

Evidensia Djurkliniken Kungälv

Utmarksvägen 20, 442 39 Kungälv, Visa karta Mån 7 - 20 | tis - fre 7 - 18

Vår välutrustade smådjursklinik kan erbjuda ditt djur högkvalitativ och modern vård. Här finns bland annat operationsutrustning, digitalröntgen och laboratorium.

Ni får träffa vår engagerade och välutbildade personal som alltid strävar efter att ge dig och ditt djur en personlig och individanpassad vård.

I butiken finns ett noga utvalt sortiment av foder och tillbehör. Vår utbildade personal hjälper gärna till med rådgvning.

Med engagemang kunskap och styrka är vi din trygghet. Tillsammans skapar vi Evidensia Djurkliniken Kungälv.

Varmt välkomna till oss!

Kastrationskampanj - Katt

Under perioden 9 januari - 31 mars erbjuder vi kostnadsfri ID märkning och vaccination mot kattpest och kattsnuva i samband med kastrering av katt, värde 685 kr. Dessutom får alla patienter en goodiebag.

Hankatt: 660kr Honkatt: 1340kr

Varmt välkomna att ringa för tidsbokning, 0303-18400.

Id märkning sker med tatuering eller chip utifrån Era önskemål. Avgift för registrering i Svenska kennelklubbens ägarregistet tillkommer. 1 vaccination mot kattpest och kattsnuva ingår, för att få fullgott skydd ska denna upprepas efter 3-4 veckor, pris för andra sprutan 450kr. Därefter rekommenderas årlig vaccinering.

(Priser avser normalkastrering, avvikelser kan förekomma tex om katten har testiklar i buken eller annan sjukdom. Ring gärna för mer information.)

Läs om kastrering

Låt oss klippa din katt!

Under februari månad erbjuder vi pälsklippning av katt till reducerat pris 999kr (ord pris 2190kr). Klippning sker under övervakad narkos av frisör med stor erfarenhet.

Ring för mer information och tidsbokning.

Akutmottagning

Har din hund eller katt skurit sig i tassen, problem med en förlossning eller kanske blivit biten av en orm? Akutmottagning för oförutsedda händelser alla vardagar (7.30-16). Det sjukaste djuret får hjälp först. Om tid och möjlighet finns, ring gärna och tala om att ni kommer så kan vi vara förberedda på bästa sätt.

Öppen mottagning

Besök utan tidsbokning måndag till fredag kl 8-10. Vi hjälper alla som kommer så fort vi kan. Risk för väntetid vissa dagar.

Lördagsöppet i butiken

Vi har öppet i butiken lördagar 10-13 för köp av foder och tillbehör.

Observera att det bara är butiken som är öppen och inte kliniken. För djur som behöver vård hänvisar vi till Evidensia Djursjukhuset Göteborg.

Välj land